Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Lasten ja nuorten keskus ry:n saavutettavuusseloste.
Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa villi.fi ja on laadittu 30.01.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.
Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivustomme on sitoutunut tarjoamaan saavutettavan verkkoympäristön kaikille käyttäjilleen. Olemme huolellisesti arvioineet ja korjanneet sivustomme sisältöä varmistaaksemme, että se vastaa Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Saavutettavuuspalaute

Ymmärrämme, että saavutettavuus on jatkuva prosessi, ja sitoudumme ylläpitämään ja parantamaan verkkosivustomme saavutettavuutta jatkossakin. Mikäli käyttäjä huomaa mahdollisia puutteita tai ongelmia saavutettavuudessa, pyydämme ystävällisesti raportoimaan niistä. Palautteen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: saavutettavuus@lastenjanuortenkeskus.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (Avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Skip to content